Amacam... menyelerakan tak bihun sup aku ni... sedap kan.... siap ada hiasan lagi tu... gigih letak cili merah.. nak nampak terangsang bila masuk mulut... muhahahaha....

Malam tadi balik lewat.. En Hubby byk kejer..biasalahkan dia tu.. kejer...kejer...kejer.... so kalau dia dah balik lewat.. dgn aku skali balik lewat gak.. maklumlah.. aku kan menenggek dia time gi keje...

So biasanya we all kalau dah lewat, makan luar je... balik terus debammm.. tapi entah malaikat mana yg bisik kat telinga aku suruh masak.. tetiba je aku mengofferkan diri nak masak simple-simple ... wahhhh.. mithali ekk aku...ahaaakkkss...



Tgk ni.... hasil air tangan isteri... menambah suami ku..... terus gi kat periuk nak amik sendiri... bangga weh... En Suami makan sampai licin.. lapor ke memang sedap ekk... sedap kot.... wakakakkakaka....

Ni yg mood datang nak memasak ni....

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, August 6, 2009
categories:

3 comments

  1. PuteriSatu Says:
  2. uit...isteri mithali...tapi laki pi ambik sendiri tambah kat dapur... isteri mithali kena la menambah untuk laki... ahaks... dah lari konsep ko ni....

     
  3. Mrs LVoe Says:
  4. kdg2 balik dr keje mmg letih nk masak tp sbb hubby sha jarang cuti, kalo hubby cuti hari2 sha masak.. puas hati sbb tgok dia mkn hasil tgn sendiri.

    bihun sup u mmg myelerakn penuh gn bahan yg kita suka.

     
  5. Mithali ler tu... isteri nak amik.. tapi suami kata tak yah.. biar ayang amik sendiri... wakakkaak

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS