Semalam aku tak sempat nak update blog.. nak kata byk keje tu dok ler...tapi ..oleh kerana semalam aku bz ngan Majlis Tautan Hati anjuran Puspanita Jabatan aku.. so nak update blog pun tak sempat...

So pagi ni aku storylah skit pasal En Hubby aku tu yg dah terbang ke Labuan semalam...For ur info, Hubby aku ada keje kat Labuan.. apa lagikan.. mcm biasalah.. bz ngan Komuniti Bestari dia tu... so pagi tu, seawal kul 4.30 pagi aku dah bangun bersiap-siap nak hantar dia ke LCCT... biasalah kan... Airasia kalau offer tambang murah mana ada penerbangan yg waktu biasa.. semua yg luar biasa... so.. dengan aku skali bangun tido dan berkemas gi keje waktu yg luar biasa gak...adohai...

Kan senang kalau naik MAS... tapi yelah kan.. pergi rombongan mcm tu lah ek... sabo jelah... janji berkhidmat untuk negara....





Lepas aku hantar Hubby ke LCCT aku terus pecut ke opis plak... mak aii.. jammed giler weh Sg besi ni... kuar dari Nilai 6.30 pagi.. ingatkan lepas hantar En Hubby aku nak lalu Highway apa ke namanya... yg dari KLIA ke Jln Tun Razak tu... tapi terlepas simpang plak... so lalu jelah Nilai...



Kuar dari tol Nilai dalam kul 6.30 gitu.. masa lalu Tol Plus tu xde jammed tapi bila lepas je tol Sg besi terus sesak giler.... slow yg amat... memang gitu ke atau kebetulan hari jumaat tak pasti plak aku.. tapi memang sesak lah... aku masuk kejer kul 7.30 pagi memang tak sempat nak puch card... sampai opis dalam kul 7.45 gitu... adohai.. merah plak puch card aku....

Sampai opis, aku puch card terus turun ke tkt 10 opis aku untuk join Majlis Tautan Hati anjuran Puspanita plak... see.. tgk ni wajah gadis suci yg bangun kul 4.30 pagi...hahahha...





Masa ni mata aku elok lagi...

Tapikan uolss Majlis ni kiranya best gak.. mcm-mcm ada... ada puzzle kenegaraan, karaoke, Sesi Make-up, cabutan bertuah, dsbnya...

Setakat nak cuci mata tgk byk jualan-jualan pun ado... sesi keluar zakat lah katakan.... tak beli kesian.. tapi bila beli mana plak nak disumbatnyakan.... wakakakkakak....ina..ina...

tapi jap ekkk... sure jap lagi lolap mata acik.....nak plak time dgr ceramah kan... harus lolap acik time tu....

Hah sebut pasal cabutan bertuah kan.. memang catat sejarahlah aku... coz aku leh dapat plak hadiah cabutan bertuah ko...selalu aku akan dapat bila peserta dan hadiah sama byk... kali ni lain plak... aku boleh bertuah weh... pelik-pelik....tapi syukur alhamdulillah... dari tak dapat ...kan...


Nilah hadiah cabutan bertuah yg aku dapat... apa barang dalamnya.. sssyssss ....rahsia... nak ckp pun malu..... ahahaksss..........

oklah.. korang layan jelah gambo-gambo ni ekk... aku tak byk amik gambo sebab bateri kamera aku kong plak...ahakasss.....


Masa ni sesi karaoke..


Ni plak sesi ceramah.. best ooo ceramah dia..dari YAPIEM...


Ni lah yg juara masa sesi karaoke tu.. Kak Hasnah.. nyanyi lagu sudirman.. salam terakhir...


Ni sapa lagi.. akulah ngan Mama Aqilah dengan kembarnya Rafflesia Merah.. yang kat belakang tu member aku gak masa sama-sama duk HQ dulu.. now dia dah pindah negeri dah...
Emmm sapa paling besar? apa....awak dah yakin dan muktamad dengan jawapan awak..... saya kunci jawapan awak..... sah .... akulah kan..... wakakkkaaa...




Ni member satu bahagian aku... memula nak amik gambar puzzle kenegaraan kat belakang tu.... tapi bila dah posing aku amik gaklah gambo dia... kang kena pulau plak aku satu bahagian.. wakkaka............

Posted by Diarihatiku1976 on Sunday, August 9, 2009
categories:

1 Responses to En Hubby outstation ke Labuan

  1. Mrs LVoe Says:
  2. awal yea 4.30 pagi.. mau mgantuk sha

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS