Menyampah plak bila aku dgr nama Airasia... nak tau nape... sbb hari tu Airasia telah menyiksa jiwa dan ragaku.... Uollss tahu kan En Hubby aku kan gi Labuand an Sabah... so ahad tu dia balik ler dari Sabah..
Flight dia sepatutnya jam 9.15 mlm dari Kota Kinabalu, Sabah...

DELAYED punya hal jam 4.00 pagi aku sampai umah ko... bayangkan aku dok nunggu laki aku kat LCCT tu dari kul 11.00 mlm... tak muncul-muncul... bila tanya kaunter, they all cuma ckp teknikal problem.. kepala angguk dia.... laki aku kata memula flight dah ada .. dah naik dah.. tetiba announcement suruh turun.. suruh naik flight lain.. leh gitu.... dah le tu.. delayed tapi bagi air mineral je sebotol... kedokut...
Cekek darah... nak untung lebih... tahulah ko tambang murah.. tapi jgn sampai cekik darah... naik bas pun tak delayed cam ni tau....

Wahai En Friedie ( betul ke tak aku ngeja ni..)
Sila amik perhatian ekk.. luahan hati aku ni... aku kesejukan tunggu laki aku tau... kalau ye pun delayed.. sila ada give ngan take ekk... win..win situation....jgn duk untung sebelah je...

dah le tu aku tgk masa kuar dari LCCT tu.. takde pun declare H1N1 ke.. check bagai ke... kuar gitu je... haru tul...



mujur En hubby pakai musk gak...

aku pun pakai gak.. sebab dah tahu tempat mcm tu kena pakai kan...

dah mcm dr plak aku... tapikan dari pemerhatian aku sepanjang hari tu.. aku tgk, masih ramai tak pakai musk... adohai ngeri aku... dah lah angka kematian makin tinggi.. tapi still tade kesedaran lagi... camner tu...

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, August 12, 2009
categories:

6 comments

  1. selalu dgr air asia selalu flight dia delayed..xtau nape...

     
  2. MOKCIK AZWA Says:
  3. satu mende tensen ngan airasia ni bila delay memang tak beri makan pecuma macam mas. tapi ada sekali tu flight dia delay, dia beri kita e-voucher gift...mahal gak harga RM200. dapatlah satu penerbangan free. Last feww week ada delay tapi setakat ni tak nampak lagi dia bagi gift e-voucher kali ni..

     
  4. lily lotus Says:
  5. mmg dh byk komplen kat airasia ni..harap ada perubahan

     
  6. bspotgurl Says:
  7. Air Asia memang slalu camnih. Flight delay slalu je berlaku. satu perkara yang I tak suka pasal Air asia. yang lelain tu okay Airasia nih..

     
  8. sujaihah Says:
  9. tak suka nyer klu dely2 ni kn kk.lamer tu nak tunggu..dr 11 ke 4 pg...perghhh..klu say pun memang angin l satu bdn ..huaaaa

     
  10. Izan Says:
  11. betul tu kat msia tak ramai org pakai mask tu. masa saya pergi hongkong aritu sume org pakai mask. bukan setakat di aiport jer. mana2 pun derang pakai mask.

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS