Hahhaaaa... ketawa besar aku tgk tajuk entry aku ni... Gedik... memang gedik aku masa kat floria putrajaya kelmarin... suami takde boleh plak menggedik mcm anak dara...

Actually... korang tahukan kan En Hubby aku takde.. bz keje kat Labuan dan Sabah.. so aku boring plak duk umah sorang-sorang...

Aku call anak saudara aku.. ajak dia temankan aku gi Floria... niat dihati aku nak tgk landskap... bunga tak minat sgt.. yg aku menggila kalau tgk landskap... boleh plak akak aku sibuk nak ikut... cehhh.. baru nak menggedik anak dara berdua... dia plak nak join...

Haaahahhhaa... takpe..takpe... ada dia pun boleh mengedik gak kan... see.. gaya gedik aku...






meluat tak korang tgk.... selalu aku kalu posing tegak mcm tiang lampu... tak tahu mana satu aku..mana satu tiang... makin plak badan dah mengembang ni... kalau dolu-dolu... boleh gak melentik sana..melentik sini.. la ni.. harammmm..... lentik..lentikkk... buruk..lentik-lentik..buruk...

Amik gambo pun jauh-jauh je... biar nampak kurus.... wakkakkaka.....

Apalah ekkk.. dah ko memang gemuk ina oiiii... redha jelahhhh..........eeee... menci... tak kuasa acik dgr tau....

menci..menci..menci.... so... korang layanjelah.. gambo gedik aku ni ekk.......









Aku tgk gambo ni kelakar weh.. dah mcm polis trafik plak aku masa ni... preeitttttt... belok kiriiii...





Lor.. byk plak gambo aku kali ni.. sambung part 2 lah ya... ahahahkkk...

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, August 11, 2009
categories:

5 comments

  1. Gieyana Says:
  2. A'aa kak..cam anak dara gitu..

    ishhh..kalau dekat mmg nk pegi kat sini ar...tgk byk kengkwn upload munga cantik2 kat facebook..huhu

     
  3. ai Says:
  4. ewah ewah...verangan daras la tu! ekekekekeke

     
  5. Waa..tantek2 ler gambar entry ni. Bunga pun tantek..orgnya pun tantek..huhu..

     
  6. HappyIrfa Says:
  7. gedik jgn tak gedik ;-)
    gedik bersama muhrim dibenarkan

     
  8. oo..ada pameran bunga kat putrajaya kan..
    kita xtau tp ada baca blog sapa ntah dia eprgi jugak

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS