Ni apa kes ni...main sorok-sorok gula plak... adohai... semalam aku gi TESCO.. nak beli barangan keperluan harian.. alih-alih aku gi tempat gula... hah ko... licin.. sebiji gula pun takde... haru tul...

Setakat aku laki bini bolehlah kan kalau minum tak bergula.. tapi kalau buatnya ada orang datang ke ..apa ke kan.. tak ke haru... dahlah aku ni bukan jenis beli gula berkilo-kilo... setakat 1 kilo tu leh tahan sebulan kadang-kadang... dah ni licin gula kat umah aku.. langsung plak takde gula... issshhh... pening tul ....

Issshhhh... bapak si Dafi ni... cuba turun padang skit... yg aku geram tu... bila menteri turun kat Giant ke TESCO ke .. jam tulah gula melambak.... cuba datang mengejut-mengejut... takyah datang dok inform semua orang ...reporter ke.. cukuplah datang bawak jurukamera Kementerian dan send gambo seluruh berita.. ni..kalau nak datang duk sakan beritahu orang..... tu yg kuar gula celah-celah mana tu...

eeeee..... KPI turun baru tau............

Geram tul aku... aku sebenarnya bukan geram kat gula sgt pun.. yg aku geram kat orang yg sorok gula tu...

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, August 12, 2009
categories:

5 comments

  1. MRS. K Says:
  2. aiyarkk.. gula kat umah dah nak abis
    stok pon dah takde..
    ni main sorok² lak..

     
  3. Mama Mya Says:
  4. yer geram gak nie coz carik gula x dapat2 laii nie huhuhu

     
  5. aku mlm kelmarin tu lagi haru...dah siap2 perah kelapa amik daun pandan mlm2 hari, konon nak wat pengat pisang....dah nak tenggek periuk atas dapur la dah, tup2 baru teringat gula dah abih...adehhhh, cancelllll, x dapat nak merasa mkn pengat mlm tuuu...sape2 nak sumbang gula kat sy??? hahahahaha.....

     
  6. Delimasari Says:
  7. kte pun xde stok gula kat umah....
    mmg haruuuu ni

     
  8. tu la kak
    kedai rupa kita pon dah x de gula
    blom gi terjah tsco lagi
    isk..... nak raya ni men sorok2 gula pulak
    tau nak untung je
    kat thailand gula prai banyak giler
    diorg prefer jual kat sana sbb diorg jual gula kat sana RM2.5 satu paket sekilo tu

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS