Balik dari kejer semalam aku dikejutkan dengan penerimaan pos ekspress ni... puas aku fikir sapakah gerangan yang yang bernama Shazura... dalam otak dok memikir apa yg aku beli ya.. rasanya aku takde order per pun... sapa ek.. Shazura ..

Aku pun satu hal.. dok kenal blog je tapi nama betul empunya blog langsung tak kenal.. tak ke haru tu....

Bila buka je.. barulah aku tahu.. zura @ loveaqsha rupanya... thanks lah zura..beri akak tanda hati yg sungguh comel dan cute ni.. suke akak....kreatif betul zura...insyaallah apa yg zura harapkan sama-sama kita jalinkan... ada masa nanti kita jumpa ekk... thanks sekali lagi dari akak...



Posted by Diarihatiku1976 on Friday, August 7, 2009
categories:

0 comments

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS