Malam tadi hujan lebat.. masa balik dari kejer hinggalah ke malam hujan lebat sgt kat Kajang ni.. so malas plak nak kuar gi makan... memula tu niat dihati nak masak je... last-last En Hubby kata why not malam ni kita makan burger je... takyah Honey susah-susah nak masak...

Wahhhh.... leganya hati bila En Hubby kata mcm tu... ( jahat ekk )...
Tapi walaupun dalam hati gumbira berbunga-bunga... mulut saje jer ckp.. takpelah.. hujan ni.. biar honey masak...

Tapi En hubby berkeras gak.. dia kata takpe-takpe... nanti hujan reda kita gi beli burger kat depan tu.. boleh gak amik angin malam-malam.....aahahahkss... suke.suke..suke aku dgr...

so aku pun yekan jelah....

Dipendekkan citer.. makan burger lah aku malam tadi...




ini burger daging aku..


Hah.. yang ni plak benjo untuk En Hubby...

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, August 13, 2009
categories:

2 comments

  1. Alahai..jenoh Akak membelek entry2 hang ler Ina. Rajin betul ye masok citer. Ye laa..kebetulan hang pun ada citer, ekekek..

     
  2. bspotgurl Says:
  3. Wah wah..nikmati burger best gak.. Dah lama gak I tak makan burger nih..
    Malam ni, nak gi carik burger gak ler

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS