Hari ni tgh syok melayari blog kawan-kawan, tetiba aku tertarik dengan satu blog ni.. http://fazemy.blogspot.com/...

Mengucap panjang aku... sedihnya memikirkan kehidupan remaja zaman sekarang.. anak sapalah ekk.. mak bapak dia tahu ke tak ekk... sedihnya kan... mcm-mcm yg bermain kat fikiran aku bila tgk gambo-gambo ni... adohai...







Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, August 13, 2009
categories:

12 comments

  1. rasp Says:
  2. salam sis..
    lama tak jejak sini...
    masyaAllah apa dah nak jadik nie...
    eh..nie bukan ke yg diheboh2kan tu..
    sapa ntah nama pompuan tu...
    rasanya yg finalist 'gadis melayu' nye competition...
    tak sure sgt, maybe kot...
    apa2 pun sedih je tgk dorang nie....
    berbalik lah ke pangkal jalan adik2 oiii...

     
  3. aRe_uDear Says:
  4. hohooo ayu pun da ader dapat emel2 tuh..pic atas 1&2 tue die kate finalis gadis melayu 2 betul ker?? camner nak jdi contoh gadis melayu tuh hadoiii

     
  5. Delimasari Says:
  6. hehehehe teruknye mereka.. nape jd mcam tu
    sesuka je wehhhhh

     
  7. nauzubillah.....jgn la jadi pada kita, family kita, sedara mara kita dan waris kita yg akan dtg....mintak dijauhkan.....

     
  8. ermm..mmg dasat budak2 zaman skrang..

     
  9. mmg kalu nk dikutka hari2 jer sy baca n nmpak pic remaja2 sosial nie..takut sgt..minta2 dijauhkan dari keturunan kita...amin

     
  10. mamarempit Says:
  11. hakikatnye...ini la...anak2 melayu ISLAM hari ini....

    saper2 yg ade anak...terutama pempuan....back to basic...

    dari mana kite datang....

     
  12. PuteriSatu Says:
  13. mintak tuhan jauhkan dari keluarga kita semua.... adakah salah ibu bapa yang mendidik...? atau pergaulan yang perlu dipersalahkan...? ataukah diri sendiri yang terlalu bebas.... ? wallahualam...

     
  14. Diorang dah terover dose ketika melayari kehidupan duniawi ni. Diorg hidup berpaksikan kepada arah yg salah. Nau'zubillah. Mintak dijauhkan dari anak cucu kita sebanyak keturunan pun, Amin

     
  15. bspotgurl Says:
  16. Erkkk, no comments dah.;)

     
  17. Haizum Says:
  18. yang gambar second last..baju purple tu...wife radhi OAG... Shazlin... haizum tau sebab sumber dari murai.com

     
  19. Haizum Says:
  20. wife radhi oag tu yang baju hijau..yang tengah kiss ngan kawan perempuan dia..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS