sebenarnya minggu lepas aritu kalo tak silap, ada org poslaju nak hantar bungkusan utk aku..
dan alamat tu ialah alamat umah...
so dia mai la umah... dia bunyi loceng agaknya....ding dong bell..
ding dong bell ..takde jawapan...

mana nak ada jawapan kalau dah aku laki bini kejer.. kuar pagi.. matahari terbenam baru balik rumah kan...
nampak gayanya terpaksalah aku gi wat self collection kat pusat dia...tapi... adohai.. jauh tuuu... bangi... umah aku kajang.. nak ke bangi tu.. satu hal plak....

Hhahahah.....korang nak tahu apakah barang itu dan dari siapakah barang itu??

tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
aku akan wat entry full pasal barang tu?
tungguuuuuuuuuuuuuuuuu...

*tak pernah aku wat entry camni kan... entry pancing2 buat org marah kene tunggu.. hahahaha

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, August 28, 2009
categories:

6 comments

  1. Ernie Says:
  2. sape yang hanta kak???? bila akak nak pegi ambik???? hehe [oyo je nak paksa2 orangkan.... nanti update bagi tahu yer

     
  3. SyaNa Says:
  4. hahaaa
    mmg entry potong stim nama nye ni
    kuikui

     
  5. iedaLUVsham Says:
  6. cepat2 nak tau gak sape bagi n barang pe? hehehe!!! suspen jer, hehehe!! ;)

     
  7. HappyIrfa Says:
  8. tak baik tau,buat peminat tertunggu2 apa kah bendenya

     
  9. hihihi.. sabarrrr.. tungggguuuuuuuuuuuuuuu

     
  10. YanDarwisy Says:
  11. Amboi, tak baik tau bukan poser main teka teki....

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS