Citer ni lama dah.. tapi takpelah aku update gak.. dah blog aku nama pun diari kan..so semua aku harus masuk dalam diari...

Hari isnin lepas En Hubby call aku suruh balik cepat.. tepat kul 4.30 petang dia suruh aku balik... jgn lewat, dia kata... mak aiii.. nape plak tu kan... riso dah aku... aku tanya, tak mau plak di ckp nape....

So aku pun ikut jelah apa yg disuruh... maybe ada hal penting gamaknya...tak puas hati ngan dia aku call lagi dia sambil jalan kaki ke LRT Pudu tu... dia kata .. takpe Honey balik jer... nak gi spital ni...

Hah... spital...

Aaarrggghhh sudah.... sapa plak yg masuk spitak ni...

Sampai je kat Stesen LRT Pudu, aku tgk dia dah ada dah... dalam keter aku tanya lagi.. sapa yg masuk spital.. dia senyum je.... memanglah En Hubby aku ni tau.. nak merisaukan aku...

Rupanya uolss... dia nak servis keter Gen-2.. mak aii...kus semangat.....



Hah.. nilah... rupanya.. bila si hitam aku tu kena check...





Habis.. benda-benda sulit dalam badan kena angkat.. tgk dari bawah...ahhahahksss....



Settle semua... cam biasalah.. kena bayarlah kan...kopak RM 402.00.. adohai.. ingatkan servis keter cam insurance makin rendah... rupamya.. makin mahal plak...
tapi aku syukurlah.. sebab En Hubby aku dari keter kancil aku lagi.. dia tak servis kat mekanik biasa.. dia mesti gi perodua .. Gen-2 plak dia gi servis kat proton... sebab tulah alhamdulillah keter -keter aku.. tak pernah ada masalah... syukur sesangat... TQ ayang....

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, August 6, 2009
categories:

4 comments

  1. SyaNa Says:
  2. aiyoo kak sye da cungap2 baca nk tau sape msk sepital
    hahaaa

     
  3. Delimasari Says:
  4. ingat sape yg sakit ....

     
  5. Mrs LVoe Says:
  6. oo kete masuk hospital rupa yea ;-)

     
  7. rasp Says:
  8. bikin suspen je hehehehehe

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS