Semua dah tahu bahana Virus H1N1 ni kan.. terbaru aku baca paper dan dengar berita kat TV dan Radio dikhabarkan 9 orang telah meninggal akibat Virus H1N1 ni.. Risau aku tau..paling menyedihkan kanak-kanak berusia 3 thn menemui ajal akibat Virus ni...

tulah.. aku ni kan balik kejer naik kenderaan awam.. naik LRT... bayangkan dengan sesak baratnya LRT tukan.. so.. dipendekkan citer... hari ni aku dapat Free Gift dari seseorang... dan untuk makluman uolss penama tidak mahu didedahkan identitinya... hamba allah katanya... so aku pun tak dapek nak menwar-warkan siapa yg memberinya...

dan yang paling best.. aku nyer musk ni lain daripada yg lain... hahahkss....
lawo tak... boleh dicuci, dibasuh dan dibersihkan... jimat..jimat... dah lah tu.. cantik kan...ahahakssss...













Yang kelakarkan... ada plak.. bila aku pakai kan.. budak-budak lelaki kat opis aku ni kata.. aku potong coli ( bra ) aku nak buat benda alah ni... patut ke....keji betul kepala otak they all ni tau.. tak suke.....

Jadi bahan lawak plak bila aku pakai musk ni.. adohai.... baru nak melaram dah kena kutuk plak.. camner tuu....

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, August 5, 2009
categories:

11 comments

  1. PuteriSatu Says:
  2. Wakakaka... kelakor sungguh mask ko tuh...
    Memang sebijik cam coli...memang betul sangat...
    Baik ko pakai yang biasa je... hodoh nor aku tengok ko pakai mask jenis gitu... mesti orang kasi tu saje nak dajal ko...wakakakka... sakit perut aku tengok muka ko pakai mask tu... wakakkaka...

     
  3. Ni dah tukar umah baru ke Ina?
    Risau tadi masuk ingat salah umah ler..hehe

     
  4. JIVEBUMZ Says:
  5. haha tula semacam rupe bra la plak.. neway tak pe asalkan boleh basuh yer tak? hihi pedulikkkk kan apa org nak kata

     
  6. ~~ciklinn~~ Says:
  7. ye sgt2 takutt lor skrg mau kuar umahh.. huhuhuh

     
  8. wakakakaka...memang sebijik cam coli ko.....

     
  9. ikan emas Says:
  10. eeheh..mane nak dapek benda tu?
    ikan emas kan suker benda-benda ganjil ni.tak kisah la kalau org kt apa..janji unik kan !! kalau tak nak bagi kt puteri1 suh dia wat baju ank dia..

    p/s: ari ni ikan emas cuti.
    dah seminggu tak sihat.takut gak ada simptom HINI.

     
  11. alimaz Says:
  12. salam...nak bawak anak jenjalan pon takut.....

     
  13. tulah kan, nak kemana2 pun takut. Tp xkan nk duk umah jer..haahlah naff mcm bra..gmbar yg 1st tu xnmpak sgt..pic yang naff tgk camera tu nmpak mcm bra. Mgkin sbb mask tu besar kot..kalu kecik sket, lg comel

     
  14. Ibuhani Says:
  15. Yelah...nape topeng ina nmpk cam bra?Knp comment sebelum ni x de kat sini ya? Nak bg tau kak ina tag ina. sila jwb ye!

     
  16. shiemz Says:
  17. hahaha...haku hengat bra tadi.... xpelah..janji bahagia.. terima kasih ye... :D

     
  18. illa Says:
  19. eh..ok wat mask tuu..mana dapt nak satu hehehe

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS