Taraaaaa... korang pasan tak blog aku ni dah berwajah baru...hah.. kalau nak tahu.. inilah orang yg bertanggungjawab design blog aku ini...



Shiemz nilah yg jenuh menggodek blog aku.. minggu lepas entah nape blog aku leh mengong plak..tak tentu hala jadinya.. haru biru...aku tanya gak pada mama aqilah.. dia pun menggodek gak.. tak jadi gak... risau terus aku ... hilang mood aku nak mengupdate blog... last-last si Shiemz godek punya godek punya godek.. syukur menjadi plak... lawo plak tu.. mcm dia tahu je aku punya taste..

Aku kan suka colour ijo, oren, coklat kan... ala-ala earth colour gitu.. so nilah hasilnya... lawokan... suka akak nyahhhh.. rasa nak melompat lebih tinggi je... tapi ... ooopppsss berat.. takleh nak lompat plak.... so guling jelahhh .... tanda keriangan.....ahahahksss..

So dikesempatan ini aku ucapkan berjuta-juta terima kasih kepada 2 orang mama ni...mama shiemz dan mama aqilah... thanks lah layan aku yg sengal ni.. bab komputer bagai ni memang aku lemah skit... so jgn lupa ekk.. nanti aku belanja korang... bila dan dimana... tungguuuuuu........

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, August 6, 2009
categories:

5 comments

  1. MRS. K Says:
  2. same ar kite kan..
    evergreen..
    hehehe..
    tapi hati sentiasa muda..

     
  3. PuteriSatu Says:
  4. Banjer...?? eemmm aku nak makan kat Old Town arr.. ahaks... Old Town baru bukak kat ujung opis kita ni...ada kan...

     
  5. ~sall Says:
  6. congrats .. sy try berpuluh kali tak jadi.. last2 list kekawan hilang.. terus give up nak try 3 column ni.. kalau la akak free buatla tutorial .. hehehhe

     
  7. Izan Says:
  8. bestnyer ada org nak godekkan blog akak....
    ada sesapa tak yang nak godek blog saya yerk... skang ni semangat nak menulis da makin menurun. nak tukar background blog lagi la 'rajin'. hehehehheh

     
  9. shiemz Says:
  10. Hns..pelik, ghase dah komen...

    Herm... Samer² la cik ina oit... berpinau bijik mato den nengok coding tue... huhuhu... harap berpuas hati lah yek...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS