Lama benonya aku tak kena tag... tapi bila ibuhani dah tag aku so aku kenalah selesaikan hutang kan.. tapi syiiiookk gak.. sebab tag dia senang sgt.. lebih pada memperkenalkan diri gitu... yelah kan.. semenjak aku menceburi dunia penulisan blog ni mana ada org yg kenal aku betul-betul kan.. hanya minah 2 orang je ni yg kenal... siapa lagi kalau tak si mama aqilah dan rafflesia merah.. itupun sebab satu opis kot... nampak sgt aku tak berkawan ekkk... wakakakakak...

Oklah.. so dibawah ini adalah tag yg perlu aku jawab ya.. harap-harap anda semua lebih mengenali siapa empunya diri... ceh wahhh...

Nama Penuh ku :-
Azlina Binti Abd Rahman

Nama Panggilan :-
1) Ina - panggilan family
2) Ina camar - nama di blog
3) camarputih00 - nama di email, PCM, Skype dan YM
4) Honey - nama manja En Hubby panggil
5) Diarihatiku1976 - nama di blog

Tarikh Lahirku:-
06 September ( thn malas nak ingat.. nanti cepat tua)
* sila masuk dalam siari ya kawan-kawan.. mana tahu nak surprise ke...

Tempat lahirku:-
Muar, Johor ( Hospital Gek Moi )

Statusku:-
Kahwin dah...tapi lum ada rezeki nak ada baby sendiri...

Hobiku:-
1) Menghabiskan duit
2) Shopping sakan
3) Melancong

Makanan Kegemaranku:-
1) Seafood
2) Masakan Johor

Minuman Kegemaranku:-
1) Teh 'O'
2) Teh 'O'Ais
( La ni.. kena minum berunsurkan susu.. tulang rapuh dah... )

Cita-citaku:-
1) Bussines Women
2) Nak menjejakkan kaki ke Mekah dan Madinah
3) Nak mengandung dan melahirkan anak

Perkara yang disukai olehku:-
1) Melayari Internet
2) Memakai Baju Baru
3) Bersantai

Perkara yang tidak disukai olehku:-
1) Hipokrit
2) Penipu
3) Tikam Belakang

Adakah Anda Berpuashati Dengan Apa Yang Anda Ada:-
Alhamdulillah... syukur mana yang ada ..

Harapanku:-
1) Semoga Malaysia tidak seperti negara jiran yg suka berperang, demonstrasi, bergaduh,
berpecah-belah dsbnya...
2) Semoga silatulrahim antara kita umat islam berpanjangan hingga ke nafas terakhir..
3) Semoga kebahagian yang saya kecapi ini akan berkekalan hingga nafas terakhir..
4) Semoga doa saya untuk mengandung dan melahirkan anak dimakbulkan oleh allah swt...

Amin..amin..amin....


Orang Yang Nak di Tag:-
Sesiapa saja yang sudi dan ingin memperkenalkan diri...

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, August 7, 2009
categories:

2 comments

  1. Ibuhani Says:
  2. ha...baru tahu pasal Ina. Semoga hrpn2 tu dimakbulkan Allah SWT.....amin.

     
  3. lily lotus Says:
  4. amin ;)

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS