Actually N3 ni saja je nak luahkan perasaan..lama tak luahkan perasaan kan.. lagipun nak bulan posa ni.. kena luahkan skit.. kalau tak kang berdosa je aku...

Ok.. gini citernya... aku ni sebenarnya baru je menceburi bidang blog ni.. setahun jagung lagi... jagung muda.. tapi kalau dah nama jagung muda mestilah bestkan.. manis... ahahakkk perasan.. tapi yang mendukacitakan aku... napelah.. ada je org tak puashati dengan aku ekk... komen-komen yg diberikan di N3 aku tu.. ayatnya lain mcm skit... mcm takde perasaan ke.. atau memang saja nak timbulkan perasaan ekkk.. kompius aku.. rasanya aku setakat ni alhamdulillah ..belum lagi meninggalkan tapak atau mengomen blog orang ngan ayat yg menyakitkan hati...

Tapi aku tgk semenjak 2 menjak ni selalu plak aku dapat komen-komen yang tak bernas langsung... adohai...

memula mcm malas nak amik pot benda ni semua.. tapi aku tgk makin menjadi plak....yelahkan.. kita ni takde kuasa nak tahan orang dari masuk blog kita... yg kita tak private nape kan... salah kita gak kan... open bagai...

Tapi yelah aku nak nasihatlah pada oreng-oreng yg meninggalkan komen tu ... berbudi bahasalah.... kalau tak suka jgn add link aku ataupun jgn komen...

Aku menceburkan dunia blog ni pun just nak cari kawan ramai dan nak bertukar-tukar pandangan, fikiran, idea dsbnya... bukan nak mengutuk-ngutuk...

Maklumlah.. akukan tak beranak.. hanya ada laki jer.... so.. dunia blog aku hanya berkisar aku. laki, kejer dan keluarga jer...

kalau dah dunia aku cam tu.. jgnlah kutuk aku plak... kalau minat... baca.. tak minat blah jelah... ni tinggalkan komen merendah-rendahkan aku nape...
alahai.. takde otak tul ler...

oklah ekk.. malas dah aku nak bebel byk-byk.. buat berdosa aku jer... so kalau ada salah silap aku minta maaf jelah... kenalah minta maaf kan.. kang mati mengejut payah plak....oklah... bye.. daaaa...

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, August 19, 2009
categories:

16 comments

  1. Gieyana Says:
  2. Sabar jer la kak..wat x tau jer ngan diorang...Adakah komen dr sy yg menyakitkan hati akak? maaf la erk...

    ^^ sy pon lately sentap jer ngan komen owg..rasa nk stop sat until jiwa tenang..hiks!

     
  3. LoVEaQshA Says:
  4. dorg jeles tue kak..
    sb tue dorg suka g blog akak, nmpk sgt xmo ngaku yg deols amatla teruja utk lawat umah akak salu..

    sbr erk kak!~

     
  5. Ernie Says:
  6. buat tak tahu je kak... bukannya dorang yang bagi akak makan pakai.. suka-suka nak kutuk orang

     
  7. Komen2 Akak tak termasuk kan?..hehe..
    Yelah..takde laa terasa. Cuma nak memastikan aje. Akak yg dok bg komen pasan ler mcm ok takde pe..tapi takut ler jugak leh wat Ina terasa ke apa..hehe..

     
  8. Ibuhani Says:
  9. lumrah hidup Ina. Mmg ada org mcm tu. Sabar je lah....

     
  10. ikan emas Says:
  11. Sabar..sabar , bawa bertenang

     
  12. thanks.. uoll beri komen yg bernas pada saya... setakat ni nama seperti diatas lum lagi beri komen yg menyentap jiwa raga..

     
  13. lily lotus Says:
  14. sabau yer...

     
  15. PuteriSatu Says:
  16. nama seperti di bawah...cam aku ni.... komen aku camner weh? menyyakitkan hati ko gak ke weh?? ahaks...

     
  17. ada orang puas bila buat orang sakit hati gitu...

     
  18. ppb_ppkp Says:
  19. salam akak..pedulikan semua tu..janji kita happy..tui tak..
    adakah komen2 imah salah satu komen yg menyakitkan hati akak..ehheheh
    mintak ampun dan maaf sangat kalo ada yg membuatkan akak terasa...
    chewahhhhh..ayatku itew..heheh..
    apepon kak..chaiyokkkkkkkk..toksah pedulik org..janji kita taw ape kita buat..tui x

     
  20. sis_nita Says:
  21. saya pun selalu masuk blog ni, cuma tak tinggalkan komen.. bersabar laa.. mmg kekadang menyentap jiwa gak komen2 dari orang yg berakal pendek kan..

     
  22. Jade Says:
  23. ala.. jgn amik "port" sgt le diaorg tu.. mmg suka sakitkan hati org lain kot gamakanya..

    yg penting kita berblog sbb nk kongsi2 rasa kan?? keep up ur good work..

    cool~

     
  24. Delimasari Says:
  25. kte pun selalu masuk blog ni
    ade ke yg terguris.... terfikir2 juga ni..

     
  26. niza Says:
  27. sabarla kak...xyah lyn sgt...kite bkn mampu nak puaskan hati semua org....org yg komen tu pun...andai kata nak tegur...tegur la dgn beradab...kita manusia ader hati n perasaan...

     
  28. HappyIrfa Says:
  29. aku pun x suka komen negatif kat blog org.kalau suka baca,bg komen.kalau xsuka.. xyahlah komen.betul tak?
    so far xde lagi komen pedih kat blog aku w.pun dah 3 tahun berblog.

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS