Dah time lunch dah ni.. korang lunch per ek...
aku time lunch biasanya tak lunch..
aaa.. aaaa......
mulut longkang ekk..
kata aku nak diet plak.. bukan diet ler...
aku memang takleh lunch...
kalau lunch nanti bila mlm nak dinner ngan En hubby plak..
makan sampai 3 kali sehari bertambah berat plak aku..
ni pun dah bapak berat badan aku...
so... menjadi kebiasaan aku memang tak lunch pun...
aku hanya amik breakfast, dan dinner je...
boleh gitu...

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, August 12, 2009
categories:

4 comments

  1. PuteriSatu Says:
  2. ooh gitu ye....

     
  3. Mrs LVoe Says:
  4. sha tgh mkn ikan senangin sambal bsama wholegrain bread 2 pcs

     
  5. fiezaradzi Says:
  6. bahaya nih..bukan lunch kena amek jugak ke kalau mahu diet yang betul.. maksudnya pengambilan makanan yg betul..leh lunch, tapi mungkin kuantiti yg kecil, spy malam nnt xle byk giler kite amek makanan...

     
  7. lily lotus Says:
  8. puasa nanti senang dh train tak lunch ;)

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS