Entah nape ekk.. aku rasa kursus kali ni mcm tak best jer.... maybe aku tak handle sepenuhnya... hanya jadi mak sanggup jer... it's ok......

Aku tak kisah... janji aku performed.. bz dan ada kejer... aku tak suka kalau tak aktif... lemah... nanti aku cepat lupa... maklumlah otak tak berfungsi...
tapi bukan itu yg aku nak citer...
yang aku nak citer adalah, kisah penderitaan aku...
acehhh..ceh...... derita konon....
bukan derita didera ok...
derita kerinduan....
Bila hari nak gelap ni.... aaaiiiikkk... gelap?
memang langit gelap ni.. tapi bukan dah malam tapi gelap nak hujan ler plak.....

habis mikir gelap...mikir bila hari nak siang plak ni... hiisshhh.. hishhh.... tak sabar ler.... rindu dah ni....
lain beno rindu aku pada En Hubby ni... sebelum ni rasanya selalu gak aku outstation.. tapi takdelah rindu mcm ni punya haru....

issh.....isshhhh...ishhhh....

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, November 4, 2009
categories:

3 comments

  1. PuteriSatu Says:
  2. oit..bila nak balik ni...aku tak de geng gosip ni... tak cukup korum tak syok....

     
  3. Delimasari Says:
  4. rindu dik ina ngan hubby...
    kesin dia..... dapat rasakan kerinduan ina tu
    bla berjauhan....

     
  5. dekat disayangi jauh dirindui.....

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS