Semalam uolls tgk bola tak... aku tgk gak... walaupun bercuti tapi we all tgk gak kat hotel..

aku ni mana minat bola... just melayan je En hubby tgk... kalau aku tak nemannya.. sapa lagi kan..... dari dia melayan kat luar.. baik dia tgk bola ngan aku....

So resultnya korang pun dah tahu kan.. Negeri Sembilan yg menang....

Tapi yg aku geramnya, napelah penyokong Kelantan ni ekkk.Ganas bebenor....dulu dok bakar keter polis kat luar stadium.. la ni dok bakar kain rentang plak.. adohaiii....kalah buat cara kalah... be profesional.. awatnya nak mengamuk tak tentu pasal....

Eeee sedihlahhh... tgk berita Awani kat Astro semalam.... mcm-mcm aksi they all buat...Macamanalahhhh Malaysia nak maju.... kalau mentaliti org Malaysia mcm ni... buat malu jer....kalau ada suami-suami blogger ke atau anak-anak, saudara-mara yg gi stadium nak tgk bola nanti ......

Marilah kita sesama nasihatkan mereka jgn buat cam tu....

Beristigfar byk-byk.... selawat byk-byk... bagi darah jgn naik...

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, November 9, 2009
categories:

5 comments

  1. Delimasari Says:
  2. tu semangat kesukanan xde dlm diri mereka...
    adat main ada kalah - menangnye..

     
  3. wifenavy Says:
  4. He he, teringat kat adik ipar - orang N9, biras lak orang Kelate.. tak tahu apa jadik kat umah diorang.. Dua2 antu BOLA, Soghe keno gomo, sorang lagi kono hobin.. elok la tu bergasak la korang..

     
  5. atty's Says:
  6. itulah ..tkde semangat kesukanan ..
    takde ..kesopanan..dah le dah kalah ..kalah ngn tak bermaruah ..malunya lahai ..sian ngn player..stress ngn penyokong..

     
  7. itu ler pasal..
    penyokong² Kelantan ni macam x de sivic..Macam org x de pelajaran sumer nyer...geram kita.. Dah kalah tu terima je la..cuma lagi thn depan..Yang nak bkar stadium tu awat nya?? bapak ko punya ke stadium tu.. Hah skang, pasukan kelantan la yg kena tanggung akibat dari penyokong diorg tu..x pasal je kan..

     
  8. urgh...naseb bek bkn org kelantan...hmm...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS