Kursus aku pagi ni takde apa dah.. just buat penilaian kursus then penyampaian sijil je oleh Pengarah PKPM, En Sukari Abdul Hamid.

lepas tu lunch dan kemas-kemas dan siap-siap untuk balik ke kolompo...
hooorreeeyyyy............. Sayanggggggg tunggu Honey balik yeeeeee.......

tunggu ??????

lorrr..camner nak tunggu.. kalau dah time aku sampai umah En Hubby aku kejer..still kat opis.....apalah ina ni.....

nampak gaya aku balik nanti, dinding dan siling jelah yg sambut aku....

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, November 5, 2009
categories:

4 comments

  1. Solehah Says:
  2. hehe..tp mesti exited tunggu hubby blk keje..seronok la jugak kan..

     
  3. weeda Says:
  4. akak...dapat emel kita tak? huhuhu :)

     
  5. Ena Qalinsya Says:
  6. hahaha takpe...nnt akk plak tunggu hubby balik..okey r tu ihiks..

     
  7. ArELeEz Says:
  8. xpe2.. pastu, bley jumoe gak kan? melepaskan windu dendam! he3..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS