Telefon umah aku rosak.. tetiba jer ringging tak bunyi... bila angkat tu senyap jer... pelik leh jadi gitu... kena petir kaaaa... atau memang phone tu yg problem..pelik tulll....

Memula aku ingatkan kot kena potong kaaaa.. tapi aku buka line tenet ada plak.. kalau potong mesti takde kan.. then satu lagi... camner plak leh potong sedangkan umah aku takde bill tertangguh.. semua ontime.....

En hubby aku akan settlekan semua bill on time.. dapat je gaji itu yg dia settle dulu... so??????????? sebab per ekkk!!!!!!!!

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, November 10, 2009
categories:

5 comments

  1. alaaaa kak handset kn ada....

     
  2. tenet pakai broadband....saya tipon umah dah potongggg

     
  3. LoVEaQshA Says:
  4. erm mknanyer tue telefon yg rosak..~!
    sb kt umah mak zura pn cenggitue kak,lau petir ke apa msti fone tetba bengong..!~!
    lgsg xdgr pape snyp sunyi jer..!~!

    kekdg 2/3ari pastu elok sdri kekdg mmg lgsg xleh guna dh terus..!~

     
  5. saya pun pernah jadi camtu ..tenet ok. tepon tak ok ..bila report TM rupanya masa dia all bukak cabinet tu (yg macam roket kat tepi jalan, terlucut jumper wire untuk line tepon ke rumah kite .. report la kat TM

     
  6. kita pon pernah jadi macam ni.. rupa nyer wayar kat depan umah kita tu shot

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS