Hari ni.. ramai yg balik kg.. cuti raya...saya je laki bini tak balik kg ....
tahun ni cedihhh aarrr.. kena raya kat kl..
mak takde... beraya di luar negara...nak balik kg En Hubby plak banjir...
so we all fikir-fikir.. raya kl jelahhh...
maybe balik umah kak long kat semenyih...dekat je ngan umah we all...
kira oklah...
kak long pun pandai masak...
maybe dia masak sedap-sedap kot....
so balik umah dia jelahhh....
dapat en hubby layan bola kat umah dia.. ahahksss....

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, November 26, 2009
categories:

4 comments

  1. ArELeEz Says:
  2. jom balik kampong! he3.. saje jer nak 'memanaskan' keadaan.. hiks.. jgn marah aa..

     
  3. ERMAYUM Says:
  4. makanan sedap2 tu jgn makan sis, diet kan ? raya ke tak raya ke diet must go on :) heheh

     
  5. Delimasari Says:
  6. sis pun xbalik ..... masak mcam biasa aje
    xde special masakan.. sadissssss

     
  7. Ena Says:
  8. Akak pun x balik raye kat kg yeh.. ena pun same.. raye kat sini je sbb memang turn kat sisni pun taun ni.. k.. Salam AidilAdha buat akak & family..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS