Fuuuuhhhh!!!!!!!!!!!legaaaa....
rasa mcm beban kat kepala, bahu, badan semua lepas bila dapat gaji.... wakakkakak!!!!
dah ler hampir 2 bulan takde gaji.... tulah ekk... selalu time raya ada bonus... leh gak raya balik kg semua joli ngan duit bonus.... tapi bila bonus semenjak dua menjak ni kurenggggg... tu yang paras hidung tuuu... habis semua lubang duk gali....

Mujurlah gomen faham... sepatutnya gaji bulan ni 25hb tapi dia cepatkan plak pada 23hb ... legaaaa!!!!!!!!!!!! thanksssss pada gomennnnn coz memahami....

So mcm biasa..setiap kali gaji aku laki bini mesti gi settlekan semua hutang piutang yg ado...
hutang keter, umah, bil api, astro, internet, telefon, security, cukai tanah, cukai pintu, pembentungan, kredit kad dll....

kiranya tu, hari pertama gaji terus gi bank dan pejabat pos dah aku petang tu....
bukan per ... kalau dilengah-lengah nanti habis plak.. almaklumlahhh... nafsu shopping aku ni memacam...

dan yg membuatkan aku paling parah.. bulan ni gak.. keter kecik aku tu insurance dan roadtaxnya expired plak.. adohai.. bulan lepas settlekan yg abang ..ni adik plak expirednya...

redha jelah ekkk.. nama pun kehidupan......

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, November 25, 2009
categories:

8 comments

  1. mama_umar Says:
  2. hehehe,tuler,time2 dpt duit nih adeee je bende nk setellah,expiredlah,apepon slmt raye aji ye :)

     
  3. lieza kje swasta..tp dh dpt gji juger...sonok2...=)

     
  4. hah?? naper 2 bulan x de gaji

     
  5. ok ler tu..leh wat persediaan sambut aidiladha ni..hehe..

     
  6. lily lotus Says:
  7. selamat bergumbira!

     
  8. LiAnA Says:
  9. tulah biasa masuk gaji mesti ketepikan nk byr hutang piutang dulu.. baru rasa lega kepala.. org kata makan tu kita boleh adjust lai.. part hutang2 ni tak tido mlm kalau tak settle huhu

     
  10. ~ujicham~ Says:
  11. duit untuk dibelanjakan.. normallah tu.. kalau lebih baru simpan.

     
  12. n.u.r.u.l Says:
  13. mmg penat bulan ni nk nunggu gaji...abis semua tpt kena gali, nasib PAK HAJI aku tak kurus...wakaka

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS