Jenuh nak kurus!!!!
menu aku hari ke empat semalam.. sama jer..
maklum ler.. menu kursus... terkawal...
cuba kalau dah masuk opis nanti...
rumba cafe ler, mamak ler, maju junction ler... memacam ...

So semalam aku agak rajin skit....
masa sebelum mandi tu... tetiba aku mcm nak buat skipping plak..
lama dah tak skipping....
so..aku amik skipping terus skipping ....
hoohohho..... letih ooooo....
tercungap-cungap aku koooo....
melompat-lompat dah mcm org tak betul dah aku....
adohaiiii....
memang seksa ler nak kurus ni....
tapi.. takpe... minggu ni kiranya pra diet kan... still makan, tapi dalam kuantiti yg sikit....
tgklah minggu depan.. aku ingat aku nak buat berat skit diet aku...
aku nak start makan sekali jer.... then minum jus mate 5....
camner... pendapat korang....
aku taknak ler baru-baru terus paksa-paksa perut aku ni...
kang jatuh sakit plak aku...
so ...pelan-pelan kayuh ekkk....

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, November 20, 2009
categories:

9 comments

  1. LoVEaQshA Says:
  2. chaiyok kak..semoga berjaya..!~

    Teruskan semangat pasti berjaya!!!!!!!!!11

     
  3. Delimasari Says:
  4. teruskan ina... semoga berjaya
    pelan222 ambik nafas

     
  5. Zura Hasan Says:
  6. kak..gud luck!!

    sesama kite kuruskan badan....ermm..ari nih jumaat, rehat lama,nk mkn ape ekk...erkkk!!cannot..cannot..diet kan...hahaha..yg betulnye dh nk muntah asyik meratah sayur, meratah ikan, meratah ayam jer...tp rase ok lak ek lama2 tak mkn nasik..

    ehh..ape sy merepek kat sini ni..i'm sorry kak!!chaiyokkk....

     
  7. nampak gayer nyer pasni aku tgk ko mkn kuih seketul dgn air kosong jer la kat rumba yerk...pastu ko pandang jer la aku 2 beradik mencekik nasi lemaknyer la, mihun nyer laa....nasi goreng nyer laaa....hohohoho....

     
  8. PuteriSatu Says:
  9. aku baru plan nak belanja ko pizza... tak jadi la..cancel sebab ko on diet kan...

    kak.. jom kita makan pizza..! ahaks.. ko tak ikutkan...byyy...wekekek

     
  10. mun-e Says:
  11. hikhik. bagus kak teruskan usaha. suka tgk org ade semangat nk diet mcm ni ;)

     
  12. lily lotus Says:
  13. baru ingat nak anto kek coklat sedozen kat akak :D

     
  14. ALYN_C3N1 Says:
  15. bgus2...klu pksa2 nt kn dpat pnyakit lain plak...

    cayuk2...

     
  16. HasneY Says:
  17. SKIPPPING mmg bagus utk cepat turunkan berat badan..but must be carefull coz salah skip boleh tisu kaki terkoyak nanti....i pernah merasainya...tak tau nk ckp..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS