Wahhhh.. ramainya yg half day.... bagus kejer gomen kan...uoll yang kejer swasta ada yg half day gak ker????????????actually we all yg kejer opis ni leh aarr half day... tapi kalau kejer melibatkan kaunter yg susah sikit kan... takleh sebarangan cuti.. nanti kena sound ngan org awam plak....

mujur aku kejer opis.... fuhhh lega... tapi hari ni aku tak half day.. coz aku tak balik kg... beri peluang ler ngan org yg nak balik jauh tu... esok lusa mana tahu giliran aku plak !!!!!!!!

So pada semua member yg balik kg hari ni berhati-hati yekkk.... jgn memandu laju-laju...ingatlah org tersayang.......... ceh wahhh.. pesanan penaja ni... ahahaksss...

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, November 26, 2009
categories:

3 comments

  1. Ena Says:
  2. A'aa.. la kat tempat sy pun ramai yg balik half day tp x la ramai sgt.. ehehee.. sbb depe nie memang kampung halaman die kat sini.. sy pun x half day sbb Mr. Hubby yg x leh balik cepat.. sob3.. kene la nunggu gak..
    Salam AidilAdha yer.. :)

     
  3. Miss Nurul Says:
  4. nk half day gak...tp bos x announce pon.. huk3

     
  5. ERMAYUM Says:
  6. I half day gak hari ni coz ramai sgt half day takda mood nak keje :)

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS