Pagi ni aku masuk opis cam biasa.. pada awalnya aku rindu nak datang opis.. maklumlah 4 hari meninggalkan opis aku ni... last-last...pegi ke meja aku.. terus lemas dibuatnya....

lemas coz atas meja aku bersepah-sepah...
sepah ngan kejer dan fail-fail yg org tumpang buat kejer dan tak ambil balik...
huuhhhh.... semak rasa kepala...

hari ni hari jumaat.. so dengan keadaan yg masih semak ni.. so aku agak kureng skit nak tumpu ngan kejer.. walaupun hakikatnya.. kejer melambak ni...

tapi bukan malas ekkk.... cuma agak takde mood skit nak buat... itu jer...

then seterusnya aku rasa hari ni maybe blog aku akan sunyi seketika.. tapi tgklah.. kalau dah pulih seperti biasa.. aku update blog aku ni...

tgklah camner nanti...

tghari ni plak maybe aku kuar... aku nak kuar tunjukkan jln istana... member aku si mama aqilah ni.. pagi tadi serat barat dibuatnya....
coz jalan yg biasa dilaluinya tu tutup plak.. dah kemana-mana dia redah...
cian plak aku tgknyer...

so takpelah ni... aku tunjukkan ko jalan istana ekkk...

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, November 6, 2009
categories:

3 comments

  1. Delimasari Says:
  2. bagus ina ni -
    nak tunjuk jalan istana tu nak kemana????

     
  3. lily lotus Says:
  4. biasalah dah nak weekend...

     
  5. PuteriSatu Says:
  6. oit...camana jalan istana ko tuh... dah berpulau pulak eh...? ada meraung lagi sekali aku dalam keta ikut jalan ko tuh...wakakakaka...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS