Hari ni hari khamis, semalam hari rabu, esok jumaat dan lusa sabtu.... Ish..ishh... apa aku mengarut ni..... sebenarnya aku tengah tension ni. Apsal la dari semalam aku xleh nak fokus keje nih.....

Semua idea yang bagus aku lakukan untuk kejer ni..... tapi ada ke org nak dgr idea aku tuuu....setakat pagar dawai mcm aku ni sapalah yg nak dgr ekk... silap-silap dgr boleh tapi haram nak dipraktikkan.... ya allah.. bila ekk nasib aku nak berubah... berubah menjadi seorang pemimpin, menjadi ketua, menjadi bos kepada staff-staff aku?????

Ada ker ruang dan peluang untuk aku?????
Ada ker nasib aku akan berubah?????
kan best kalau aku ada kayu ajaib... alah kayu yg hujungnya ada bintang ngelip-ngelip tu....
yang kalo kita klikkk jer kita berubah tuuuu......

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, November 19, 2009
categories:

7 comments

  1. PuteriSatu Says:
  2. ooh...benda alah tuh yang macam citer bawang putih bawang merah versi indon tu eh?... anak aku ada stick ajaib tu! ko nak pinjam...? wekekekek...

     
  3. ~ Lady ell ~ Says:
  4. rilex arr kak..hari ni hari membosankan,sape tau esok hari menggembirakan..

    'magic wand' tu bnyk jual kat kedai..

     
  5. insyaallah suatu hari nanti ade la rezeki nak jadi bos kepada staff staff ...sabar, banyakkan doa,

     
  6. ArELeEz Says:
  7. bkn 'klik' bunyik kayu tuh but, 'pling!' he3..

     
  8. Miss Nurul Says:
  9. tu la kan ina...menanti keajaiban..huhu.....

     
  10. ALYN_C3N1 Says:
  11. tak lama lgi jadi la tue...kne usaha jer...

     
  12. ai Says:
  13. Kalau ada kayu ajaib tu, aku pon nak jugak! ^_^

    Tp kau kene yakin kau boleh Na.. (pandai je aku ckp, walhal idop aku sendiri ni pom tak tau la smp bila nk duk kat takok ni :( )

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS