Petang ni aku xde aktivti per... just bloghopping ke blog2 yang tinggal pesan kat shoutbox dan member-member didalam list blogger aku.....memula niat dihati nak ler buat aktiviti regangan di Jusco ke, Midvelly ke, Metro kajang ke..... tapi di sebabkan bulan ni kan bulan org gomen tak dapat gaji selama 2 bulan so lupakan ler niat asal ku itewww....


Aktiviti aku ialah kuak lentang dirumah sesajo... hahahhha!!!!!!!


Di tambah plak dengan cuaca yang tak menentu ni, dan keadaan diri aku yg berwajah huduhhh ni, baik aku rehat dirumah... cari uban, facial muka, rendam kaki ngan air panas, lulur badan kan.....nak ngemas rumah, semalam dah ngemas, nak mencuci semalam dah cuci, so baik tumpukan pada aktiviti kecantikan diri plak.. wakkakakak!!!!!!! perasan...


Korang yang ada anak mesti tak cukup masa nak rehatkan badan kan...aku plak...kalau ada anak sure aku layan karenah anak, buat masa ni aku layan karenah baby tua jelah.. sapa lagi kalo bukan En Hubby aku tu.... kiranya hari ahad ni memang minggu yang paling merehatkan aku.... minyak keter pun jimat... pandai kan!!!!!!

Posted by Diarihatiku1976 on Sunday, November 15, 2009
categories:

4 comments

  1. selamat berhujung minggu

     
  2. hujan2 ni mmg best kuak lentang dirumah wakaka..

     
  3. Tny Says:
  4. Aktiviti kuak lentang syiok jugak akak :D

     
  5. eh..berwajah huduh naper plak?? terpercik myk panas ke? hehe...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS