Hari tu aku ronggeng-ronggeng ke Maju Junction Mall..
niat dihati nak intai-intailah kasut tuk gi kejer...



jalan punya jalan, tetiba aku kenan plak dgn salah satu kasut ni..
siap test ko aku.. memang sedap giler, lembut, 100% lether katanya..
Regenya pun 100% mahal.. takde offer... RM 179.90 tau... mahal tu pada aku..
yelahkan.. gaji kociiikkkkk mcm aku ni... bukan tak mampu..
tapi kurang mampu jer..... ahahakss...


lepas intai kasut, aku lalu plak Famous Amos,
gerammmnyaaaa tgk coklat-coklat ni ...
so cute... rasa nak beli jer.. tapi nak bagi kat sapa ekk....


bukan tu je tau.. tgk aiskrim ni plak...
wow.... menyelerakan.....


tapi malangkan... aku tak suka sgt coklat dan aiskrim....
setahun aku ingat 5-6 kali je kot makan....
rugi kan..... tapi nak buat camner ..dah tak sukeeeee...


tapi aku ingat nak cuba gaklah.... kot bila-bila ler...
takdelah terdesak lagi....


dan yang penting... nanti bila ada hari-hari yg special aku nak rembat gak satu coklat ni..
suka kat design dia... ahahakssss...

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, November 17, 2009
categories:

7 comments

  1. salam....coklat wow i sukaaa....hari 2 mau makan coklat....kalau ke langkawi coklat saja mau habis 200....

     
  2. ArELeEz Says:
  3. leez pon xminat sgt kat coklat nih! cepat haus la..

     
  4. atty's Says:
  5. kalo ko tak suka..ko beli ..kasi kty present..huhuhuhuh..

     
  6. Zura Hasan Says:
  7. hehehe...sume yg akak tgk x suke tu sume sy suke....nak2 lg eskem...ai likeeee.....tu psl skrg badan dh kembang 4,5 mangkuk nie...anyway,tq akak sbb jengah blog sy dan tggl komen....

     
  8. hihi.. sama lah kita lady pun tak suka coklat.. kecuali white chocolate from hersheys.. itupun dah takdeyg jenis kisses white choc tu dah skrg..

     
  9. Delimasari Says:
  10. sis... suka coklat DAIM je kat langkawi huhuhu.

     
  11. PuteriSatu Says:
  12. ni jumaat yang ko tinggalkan aku tu kan... cis... lainkali malas aku nak pelawa ko gi jenjalan lagi...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS