Ok... aku dah selamat sampai kat Sg Petani Kedah..
Hari ni hari ke dua aku sampai ke sg petani dan hari pertama kursus aku bermula..

dipendekkan citer kan.. aku sampai je kat hotel ni...
wahhhhhh terpegun aku.. sebab hotel ni..ala..ala.. Resort gitu...
kalu nak bergerak dari satu tempat ke satu tempat kena naik tram...
satu bonus kalau ada transport sendiri...

bilik yg aku duduk memang best giler... maklumlah URUSETIA...
harus dilayan mcm raja kan....
Tapi tak best aarrrr... rajanya takde.. hanya queen je yg ado... ahahksss...
Sebab bilik yg aku duduk ni dalam bilik ada bilik... besar mak datuk wehhhh...
seram aku.....

tak caya tgk ni....

aikkk... mana ni...
adohai... mana plak gambo ni....
lorrr........ apalah pc ni takleh detect kabel hp aku plk ni... adohai....
jenuh aku nangkapnya.....

takpe..takpe... nanti aku cuba gak ekkk transfer untuk tatapan korang ek,....
bagi can aku godek-godek. plak pc ni.... kweng..kweng..kweng...

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, November 2, 2009
categories:

3 comments

  1. Delimasari Says:
  2. bestnya dapt g kursus nun d kedah...
    enjoy yer...

     
  3. Solehah Says:
  4. kat mana eh?cinta sayang resort?

     
  5. dah alang2 mai kursus di kedah...awat yg tak truih mai perlis...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS