Minggu baru, hari baru, diet pun baruuuuuuu.....
cehhhh wahhhhh!!!!!!!!!!!!!!!! takde maknanya....
Hari ni pagi aku mulakan dengan bf 3 jenis kuih jer...
aku makan dah agak lewat.. dalam kul 9.30 pagi gitu....
memula pagi tu member aku si kembar ajak bf kat luar... last-last cancle sbb dah lewat...
so pagi tu kiranya aku ikut dia round KL jelah... hahahhahah......
takpe..takpe... ada gak faedahnya kan..
kalau tak .... mau senak dah perut aku makan.....

So utk lunch plak.... aku tak lunch... tahan weh aku..... tak lapar plak....
tapi dalam kul 3.30 gitu... perut aku mcm ala-ala lapar plak...
so aku amik milo 3 in 1 aku buat panas-panas...
aarggghhhh........... lega.... kureng skit nak ingat makannya bila minum air panas-panas ni....

Malam plak.... aku malas nak masak nasi....
kan minggu ni aku nak cuba start tak nak makan nasi....
so dinner aku buat jemput-jemput ikan bilis.....
makan jemput-jemput aku ko.....
aku makan dalam 6 keping yg kecik-kecik tu....
ok kot ekkk.....
tapi berminyak plak kan kalo makan jemput-jemput ni....
tapi kira oklah.. buat permulaan ekkk....

pelan-pelan kayuh....so itulah menu aku minggu baru dan hari baru ni....

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, November 23, 2009
categories:

10 comments

  1. eya Says:
  2. wah..beria sggh nk diet ye kak..mkn je ns kak,tp amik 2 sudu. lauk bnyk xpe.

     
  3. kakngah Says:
  4. smlm aku g pasar. jumpe cendawan kukur. harus gulai lomak cili api. camno nk diet??? huwaaa!!!

     
  5. Ibuhani Says:
  6. wah! sanggup berlapar ekk Ina....smoga kembali kurus cam gmbr masa jd model tu ya........Ina boleh!

     
  7. Zawiyah Says:
  8. ina, dah ada penurunan ke so far? mmg susah kan nak turun berat..tp kalau nak gain cukup senang! tension kan awak..sy pun dah 2 minggu lebih duk jaga makan..tp berat turun sket aje...mmg kena plus exercise baru cepat kot..huhu..yg tu paling malas!

     
  9. Ena Qalinsya Says:
  10. wahh semangatnue diet.
    ena memula dulu masa dan pas pantang memang takde mood nak makan (tp berat tak tron gak huhuhu) tp pas jek sbulan trus meluap2 nak makan huhuhu

     
  11. erm...tgh berdiet ker kak...
    bgus2...truskan usaha...lieza pon tgh bdiet jg ni...mklomla bru lahirkan new born baby...tp liza bdiet dgn bpuasa...mudah2an lbh berkat & berhasil..akk pon blh join lieza skali taw...
    psl kak red @ red mummy tu kwn akk ea...wah best btol kwn akk tu taw...dh jd blogger yg btol2 bjaya...lieza btol2 respect la dgn red mummy tu kak...akk tggl mne...area mne...leh la akk & lieza bkenal2 kenalan..

     
  12. akkk...i follow u...u follow me back k..

     
  13. mummysyafie Says:
  14. bersemangat nye..

     
  15. huhuhuh saya malas dah nak diet...bila stat jer nak diet hubby kata kat saya...awak nak jadi papan semula ker.....saya tak suka....

     
  16. ERMAYUM Says:
  17. i diet gak today - semangat tgk u heheh- beli la roti wholemea/roti guni konon nak makan kosong ja ngan air milo kosong berjaya la bf sekeping ingat nak bedal 2 keping lak lunch - da bos ajak makan lak huwaaaaa :)makan bukan calang2 kat marche sana nuu kena la bedal betul2 heheh

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS