Oleh kerana hari ni hari last kursus so menunya pun mengancam ko...
Nasi beriani...Dalca, Ayam Goreng, Acar, Udang Sambal dan Pulut Durian....
Ngancam kan......
Tapi aku still leh tahan nafsu tau...
aku makan sikit je nasi tu.. memula.. aku jual mahal ko... taknak makan nasi tu...
last-last kena paksa-paksa ngan TKP aku Datuk Selamat..so makan gak aku...
cenonit je aku makan... jadilah ... nyamah kan...
tapi aku makan gak pulut durian tu.. sedap gilessssss......

Disebabkan kursus habis half day so takdelah minum petang....
malamnya ... boleh plak En Hubby aku ajak makan Kembung 3 rasa....
adohai.... tak suppot betullah laki aku ni....
tak memasal diet aku lari semalam...
akibat sental kembung 3 rasa...wekekekekkekee!!!!!!
takpe...takpe.... kan aku kata minggu ni diet aku diet pra.....
So????? paham-paham jelah......

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, November 20, 2009
categories:

1 Responses to Menu hari ke-5

  1. ERMAYUM Says:
  2. tang ikan kembung tu takpa makan terlebih pun tang pulut durian tu bahaya but sedap kan heheh- terasa lak nak makan

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS