Now.. aku rasa dah sampai masanya aku membuang semua lemak-lemak kat badan aku ni...
kat opis ni.. semua dok citer pasal jus mate 5...
siap ada club lagi tuuuu...

Aku ingat-ingat, congak-congak aku nak start gak minggu depan ni...
tak kuasa dah aku nak membawak badan aku ni kehulu kehilir....
kiranya aku nekad ni....
nekad tak mau makan nasi....
jeles sehhh.. tgk member-member ada perubahan

aku still gini gak...
so how ?????
plzz support me ok.....

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, November 13, 2009
categories:

12 comments

  1. ERMAYUM Says:
  2. good luck heheheh
    semangat2 camla la org buat kan

    I semangat taik ayam ja - hehehe-

    but actually tak yah makan nasi ja setahun kurus laaa heheh

     
  3. atty's Says:
  4. kuatkan semangat mu ..caiyork..semoga success..

     
  5. mamarempit Says:
  6. saya ade dgr dr ejen juz ni....katenya...produk ni tidak bekesan....

    & yg sy dgr, testimoni nye telah di"beli"....wallahua'lam....

     
  7. Ibuhani Says:
  8. kuatkn smgt n cekalkn hati.....hehehe.....smoga berjaya menyisihkn lemak tp kalau x pakai just mate tu pun boleh gak kuruskn badan.....makan buah2an n sayur2an jer n jgn makan malam lg n rajin exercise.....insyaallah.....ina boleh!!!!

     
  9. Miss Nurul Says:
  10. ina,

    insyallah..u can do it.. caiyok2.....................

     
  11. ez Says:
  12. kak..good luck..sebenonya bg sy..sume tu atas diri kita..yg penting azam kuat..sy xkuat la kak..mkn jus mate 5 tp mkn nasi gak..heheh..emm..

     
  13. lily lotus Says:
  14. ooo sume2 tu guna jus tu ke..berkesan ekk

     
  15. Mak Izz Says:
  16. ada duit blh je try kak, mana tau bila dh mkn jusmate 5 akak mmg otomatik nekad kurangkan mkn ke, pasti boleh!

    jgn target nk turun byk, target sebulan 1kg. kalo 12bln dh 12kg, berbaloi2.

    sy x mampu nk beli, nk diet sendiri pn x mampu sbb nafsu mkn bsr. pheww..

     
  17. Cikgu Nana Says:
  18. saje je nak menyampok....aler..jusmate ke...fiber ke...waimah mayfair ke....kalau tak kontrol makan out jugak...perabih duit jo...(macam saya ler hihi)
    Jadi moral of the story....x yah makan nasi...makanler sayur2, goreng2 xyah makan...ayam..daging??..toksah ler...pasti seminggu sekilo turun....

     
  19. PuteriSatu Says:
  20. chayok....chayok... jangan ko muntah ijo minum jus tu udah ye...ahaks..

     
  21. illa Says:
  22. sy pun nk minum jusmate balik..dulu pernah buat sebulan turun sekilo ok ler tu ..sb sy jenis susah nk turun..tp puasa sy benti..nie nk mula blik ler...ok gud luck k

     
  23. H A i Z u M Says:
  24. bagus la kak..
    minum la jusmate ni..
    saya pun tengah minum jusmate ni..
    alhamdulillah, seminggu dah dapat turun 5 kg...
    tapi semangat kene kuat..
    nasi jangan ambil langsung...
    air kene minum banyak..
    semoga berjaya ye kak...
    amin..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS