Hari tu kan lunch hour aku gi makan kat Tanglin... makan ikar bakar ..
Fuhhhh... air asam dia.. power beb.. melelehhh airr liurrqqq........
punyalah ramai orang...
tak pernah aku makan kat sini...
aaaa... ini citer minggu depan ler.... minggu ni kan aku start diet dah... aahahskss...



tapi bila orang ni nak belanja oklah kan..
rezeki jgn ditolakkkk
musuh dah tentu aku tak nak cariii ...ahahaksksks

so.. TQ lah pada Abang Mus ni.. coz belanja aku dan budak kembar ni makan...



sebagai mengakhiri N3 saya, serangkap pantun untuk Abang Mus ekkk...

Meh kita jalan kaki
lepas makan gosok gigi
sok-sok ada rezki
tak reti-reti nak blanje lagi...



wakakakka...licinnn... aaarrrggggghhh... alhamdulillahhhh............

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, November 17, 2009
categories:

11 comments

  1. wah...cedapnya ikan bakar itew ;p yumyum

     
  2. PuteriSatu Says:
  3. tuhla..segan konon... last2..licin... segan2 kucing ko ye...ahaks...

     
  4. pigeon Says:
  5. ehe.. mcm gitu punye sedap. me pun nak.. ehehe

     
  6. kakngah Says:
  7. alamak.. ni yg buat aku tingin ikn bakaq gak ni..
    air asam tu.. mengancam!

     
  8. Cikpid Says:
  9. perghhh..meleleh air liur nengok ikn bakar tu....

     
  10. ALYN_C3N1 Says:
  11. la...klu diet tak yah la mkn klu ade org blnja.hehhee

     
  12. Zura Hasan Says:
  13. fuyooohh..mengancam btl la air asam dia....telan ayaq liuq nie...
    tp sy pun dlm proses diet..tak mo mkn nasik..hahaha...tgk la smpai bile bleh tahan...so far,ok la...tp melantak benda lain pun sama naik gak...camno tu..heheheheh

     
  14. mengancam tul la ikan bakar tu .... dah lama tak p makan ikan bakar kat luar.. nyam nyam nyam

     
  15. liwaniel Says:
  16. terliur tgk ikan bakar tu..sedapnyee

     
  17. Izan Says:
  18. oh tidak... terliur nyer tgk ikan tu. Huhuhuhuhu

     
  19. Delimasari Says:
  20. tangling - sedap le ni...
    baru berkira22 nak g mkn ikan bakar kat istana

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS