Abang dah potong????? Of course.. hikk.hikk.hikkk....

suka aku iklan tu.... tapi yg aku nak citer bukan iklan potong tu ekk...

Aku nak beritahu uols... aku dah potong rambut pendekkkkkk sgtttt...

yg benonya rambut aku dah panjang sgt... kalau pakai tudung kena ikat dua kali gamaknya...bila sikat plak, rambut aku gugur bykkkkkkkkkkk... sgt....

penuh dalam toilet tu dengan rambut aku..dah le tu.. sampai kat bantal aku, tilam aku semua penuh dengan rambut...mana aku duduk mesti ada rambut aku gugur... sungguh memalukan...

so semalam aku minta izin ngan En Hubby aku nak gunting rambut aku...

En Hubby aku biasalah... takde kisahnya... tak byk komplen laki aku ni....

So balik dari PD terus aku ke Pekan Kajang...

Aku gunting kat kedai ni....



tak pernah aku gunting kat sini... main terjah je aku.. sbb bila lalu sini mesti penuh saloon ni... so hati aku terbuka plak nak mencubanya.... selalunya bila lalu aku macam seram jer nak masuk sini... sbb staff dia menggerunkan.... dengan tatu yg penuh... gaya rambut yg moden... kusssssss semangatttttttt.....

aleh-aleh bila En Hubby tanya nak gi gunting kat mana, terus aku kata nak ke sini plak.. ajer ler......

So memula masuk je... mcm org kampung aku rasa... coz almaklumlah.. aku jer pakai tudung.... kat dalam ni bukan main ramai remaja... lelaki cina, pompuan cina, india dan melayu....

aku kategori macam dah senja plak... aahhhh lantaklahhh.. duit aku kan... suka hati akulah...

So masa masuk tu terus awek cina datang kat aku tanya nak profesional or normal... tercengang aku... aku tanya balik.... apa tu....

senyum awek cina tu.. dia katalah... profesional gunting Rm 30.00... kalau normal gunting jer Rm 15.00...So aku terus cakap normal ... hihihi.. kedekut beruk aku....

selang beberapa minit dia panggil aku duduk... then tanya aku nak patern apa...

aku pun ckp layer pendek.... hihihi..

Tapikan... dia gunting rambut aku kejap je ko.... zas..zass... tak berapa minit terus siap rambut aku... memang clazzzzzzzz betul....

nilah hasilnya...



takleh amik pic bebanyak coz ramai org.. malu sehhh...

balik je umah... buka tudung... En hubby aku terus ckp... ehh ingat sapa tadi... lain muka honey...

cun plak isteri sayang.... hihihhi..kembang kuncup hidung aku ... wahhhh vanggaaaa.....

tapi ayat yg paling tak tahan dia boleh sound.... selalu asyik ikat rambut je.... la ni kan cantikkkk....

tulah lelaki kan.... agaknya nak sound direct takut kita marah ke kan... bila dah ada perubahan berani plak dia nak puji...

apapun... aku lega sekarang.. rasa ringan kepala ni walaupun nampak mukaku bolatttt.... aahahahkss....

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, November 9, 2009
categories:

7 comments

  1. Delimasari Says:
  2. best nye dapat pujian dari hubby....
    sonok kan......tu makin sayang tu

     
  3. eja Says:
  4. teringin gak nk potong rambut pendek..tp xsesuai..

     
  5. salam kak...saya kalau bab rambut en. hubby yang potong sendiri...huhuhuu...

     
  6. Sumijelly Says:
  7. hehe...sama la..sumi thn nie dh potong..
    tunggu tahun depan lak potong..
    hahaha.......

    http://sumijelly.com

     
  8. amboiii ko....siap potong rambut lagi yerk...org kata kalau kita rambut pendek nampak teenagers berbanding rambut panjang...huhuhu...aku tetap dgn rambut panjang ku separas bawah bahu....bersanggul pun dah boleh rambut aku ni....hikss, x yah guna getah rambut...

     
  9. zura@iwan Says:
  10. potong pendek ye..kita pon br ni dh potong..rmbut gugur gk..huhu..

     
  11. Mak Izz Says:
  12. mmg rs cun bila rmbt pendek layer ni (yg plg penting somi kita suka). sy potong rambut setahun sekali je. last year somi potong (hahahaha). tp thn ni potong kt kedai pn RM15 je. ps abis pantang terus zass..zass. tak tahan rambut berikat, panassssssssss.

    tgk akak potong rambut ni, tiba2 rs cam... (tp rambut msh pendek lg) ok takpe, sy simpan niat potong tahun dpn aje :)

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS