Korang faham tak citer aku ni...

adohaiii... apaler korang ni....
takpelah aku story sikit kisah disebalik gambo tu ekk...

Kisahnya ...
Semenjak dua menjak ni.. aku bz skit ngan kejer-kejer kursus aku... kadang-kadang time rehat pun aku still kena buat kejer gak...

So satu hari tu... aku fokus buat kejer 200%.... punyalah byk kejer nak kena buat ko.... sampai letih aku dok buat itu..buat ini.. buat surat, fotostat, fail, faks, call dll....pendek kata dari tugas PAR hingga tugas bos ler aku buat.. ahahsksss....
Skali tgk jam ....tak pasan dah time lunch hour....
So aku pun rehat ler kejap... ikutkan perut ni memang lapar giler.... tapi letih punya pasal rehat jap sampai terlelap aku....
Then.. dalam pada lelap tu sempat lagi aku mimpi aku makan Mister Potato ko.... punyalah mavelessss........ fuhhh!!!!!!!!!
dia punya penangan perasa bawang & krim Masam tuuuu... fuhhhhh.... melelh air liur aku ko....

bila dah meleleh air liur tu.. terus aku terjaga...bila dah terjaga tu.. ko faham jelahhh...
dah betulan lapo perut kan......sepantas kilat aku turun kedai mamak kat bawah tu... dok cari Mister Potato ni...

Masa beli tukan... almaklumlah.. perut tgh lapo.... nafsu mencanak tinggi.... semua perasa aku nak.... giler betul aku ekkk....

Lepas beli aku naik atas semula.. niat dihati nak makan sambil sambung buat kejer....
last-last... member-member opis aku bila tgk aku beli Mister Potato ni.. terus wakaf ko... habis dikeromoknya Mister Potato aku tuuuu........... alahai.. rupanya they all pun suka gak........

Hahhh.. itu ler citer aku............amacam faham dahhhh......... kalau tak faham gak lagi... meh dekat skit pipi ko aku pang skali.. wakakka.............

ok...ok... kalau korang pun nak buat mcm aku ni.... korang pun boleh send gak gambo korang....boleh dapat hadiah.......hadiah wang tunai kepada blogger-blogger Nuffnang yang menulis tentang Peraduan Nombor 1 Mister Potato di blog mereka.

Sekiranya korang berjaya menambat hati juri Mister Potato dengan hasil karya korang..... sure korang boleh menang Hadiah wang Tunai sebanyak RM5,000 dan akan dijemput menghadiri Mister Potato Fiesta 2009... best kan!!!!!!!!!!!

Untuk maklumat lanjut, sila layari blog Mister Potato di sini.Tarikh tutup Peraduan Nombor 1 Mister Potato telah dilanjutkan sehingga 27 haribulan November 2009.Cepat! Jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi wang hadiah yang lumayan dari Mister Potato!

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, November 30, 2009
categories:

6 comments

  1. wahhhh akak...agak kreatif gitu ;p so sweet..azie sgt suka...

     
  2. ~ujicham~ Says:
  3. amboi.. banyaknye borong. habis ke tu?

     
  4. Miss Nurul Says:
  5. waaa banyaknya borong...huhu

     
  6. n.u.r.u.l Says:
  7. produk 1 lg tu yg gbr org kepala botak tu jgn makan tau ! kandungan dia diragui...

     
  8. Izan Says:
  9. wah... makan sampai feeling abis abisan. =)
    meh la satu... takkan makan sorang2 =)

     
  10. Delimasari Says:
  11. borong banyak tu - mmg sedapkan

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS