hari ni aku tak berapa nak ada mood ler.. entah nape jiwa keliru dan berkocak.... aahahksss..... mcm air plak nak berkocak ekk...

yg benonya .. aku bz lately... minggu depan nak gi kursus lagi.. tapi doket jer.. IPPTAR je.. area KL.. tu yg bz tuuu... lepas tu nak siapkan minit mesyuarat lagi... maklumlah pencatat minit... adohaiiii....

tapi dalam-bz-bz ni sempat lagi aku nak kuar... meronggeng release tension kat Plaza GM, korang tahu tak apa tu Plaza GM???? alahhh.. pusat pemborong tu ler....
Kalau jenis yg suka niaga ni sesuai gi tempat tu... sebabbbbbbbbbbb............... mcm-mcm adaaaaaa....hihhihihihihih...........

so oklah ekk.. aku nak kuar jap.... daaaaa..........

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, November 11, 2009
categories:

15 comments

  1. PuteriSatu Says:
  2. tak ajak aku pun....sampai ati ko...

     
  3. ai Says:
  4. AKU TAU APA ITU PLAZA GM!!! muahahahahahaha

     
  5. ikiqzana Says:
  6. plaza GM tu kat mana dn jual apa ye..??

     
  7. ikiqzana... plaza Gm tu tempat pemborong aksesori wanita seperti, beh, gelang, cincin, wallet, perfume, brooch dsbnya..

     
  8. Miss Nurul Says:
  9. plaza GM tu kt mana ek??

    (org kuantan xtau..huhuhu...)

     
  10. atty's Says:
  11. kat mana plaza GM..tu.juai pe.?

     
  12. ct paling xsuka buat minit!!

     
  13. plaza GM tu kat area Chowkit, kuala Lumpur ... bangunan 8 tingkat.. biasanya peniaga pasar malam atau atau pun peniaga stall kecik-kecik kat mall akan pegi situ amik stock...

     
  14. oh kat chowkit rupernya, baru nak tanya kat maner plaza GM.

     
  15. bspotgurl Says:
  16. So borong ape lak kat plaza GM tue?
    tapi kat mane ek plaza GM tue?
    ade brg ape kat sana?

     
  17. ArELeEz Says:
  18. 1 terapi yg paling b'kesan! hiks..

     
  19. lily lotus Says:
  20. woooo baru tahu :D

     
  21. ALYN_C3N1 Says:
  22. adeh!...kne bt minit jgk ker?..ingtkn alyn sorg jer yg bnsib mlang kena bt mnit...nie la bnda yg pling ku nyampah! dlm idup nk bt...

     
  23. PinQib Says:
  24. Yang suka sopim leh??? ke??
    seswaii x?

     
  25. i noe plaza gm!
    awez accompany my mum when she wanna do some shopping there!
    i've clicked!
    hehe..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS