Hooorrreyyyy!!!!!!!!!!!!!!

Aku dapat telefon baru....

Hahahaha.... kaler merahhhhh.....



Pagi ni seperti yg dijanjikan pihak TM datang umah aku...
aku kan kejer di KL umah di Kajang so masa aku buat aduan ri tu they all tak dapat datang seperti yg aku request... aku sampai umah malam so aku minta they all datang betulkan waktu malam phone aku tu...

Tapi malangnya takleh... agaknya OT takde kot buat kejer malam-malam...
So aku buat appointment hari sabtu plak.. coz sabtu aku tak kejer...
Dan sepeti yg dijanjikan....
mamat ni datang tanpa aku hubungi semula...
dia check line, kabel semua ok...
rupanya uolss.... phone aku yg rosak...
dia kata jap ekk kak.. saya amik phone baru ...

tak lama pas tu dia sampai semula...
dia pasangnya phone aku kaler merah kooooo....


mak aiiiii... merahnya mak ngahhhhh............
aku tanya dia takde kaler lain ke dik...
dia kata maaf kak... takde... ni jer yg ada...
dah hujung tahun kak... nak habis stok je ni...
kalau awal tahun maybe ada....
plakkk dah.... adohaiiii....

merah pun merahlahhhh...

janji berfungsi..... yeee takkkk!!!!!!!!!!!

Posted by Diarihatiku1976 on Saturday, November 14, 2009
categories:

5 comments

  1. haha...merah pun merah la kak ;p

     
  2. Miss Nurul Says:
  3. merahnya mak ngah...

    hihi.........

     
  4. cheqna Says:
  5. merah tu...

    tapi tak pe kak

    janji leh pakai..

    nway salam ziarah n kenal kak..

     
  6. LiAnA Says:
  7. hehe merah pun merah ler janji berfungsi..

     
  8. merah takpa, senang nampak hihi..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS